Reparation af vaskemaskine

​Virker din vaskemaskine ikke, er der nogle ting du kan gøre inde du ringer efter Hvidevaredoktorens hvidvare reparatør.

Vaskemaskinen vil ikke starte.

kontroller om der er lys i din vaskemaskine, hvis der ikke er lys i vaskemaskinen skal du kontroller dine skiringer. Hvis det ikke hjælper, må du kontakte din lokale servicemontør fra Hvidevaredoktoren på Fyn.

Vaskemaskinen larmer.

Hvis din vaskemaskine larmer, kan det være et leje der er ødelagt. Et defekt leje kan være en dyrere reparation. Men du kan trykt kontakte vores Hvidevaremand, inden han begynder en reparation vil han give dig en billig pris på reparationen. Så du ved hvor du står ind du skal tage beslutningen.

Inden du ringer efter en montør fra Hvidevaredoktoren, kan du kontroller, om der sidder en BH bøjle fast imellem karet og tromlen.

Vaskemaskinen slår HPFI relæet

Det skyldes højest sandsynligt et defekt varmelegeme. Kontakt Hvidevaredoktoren og få det skiftet, det er en billig reparation der kan betale sig.

Vaskemaskinen vil ikke tage vand ind.

Se om der er åbnet for vandet til maskinen. Der kan også være et knæk på slangen

Hvis der står vand tilbage i vaskemaskinen.

Rens filtereret. Hvis det ikke hjælper kan det være pumpen der er brændt af. En udskiftning af en pumpe er en reparation der kan betale sig.

Arbejdstilsynets
​grønne smiley

Firmaet Hvidevaredoktoren. Har fået en grøn smiley af arbejdstilsynet. Den grønne smiley er et signal til omverdenen om, at virksomheden har orden på sit arbejdsmiljø.​

Firmaoplysninger

Hestehaven 27,5260 Odense S

Telefon: 62 61 88 02

Mail: service@gn-el.dk​

​CVR-nr.: 18055899

Åbningstider

Vi har åbent alle hverdage.

Mandag-torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 7:30 – 12:00

Lørdag og søndag: Lukket

Hvidevaredoktoren Odense
Hestehaven 27
5260 Odense S