Hvidevare-reparation med over 20 års erfaring​

Hos Hvidevaredoktoren tilbyder vi professionel hvidevare-reparation i Odense, Svendborg, Faaborg og på resten af Fyn. Vi kører blandt andet service for:

  • Privatpersoner
  • Virksomheder
  • Forsikringsselskaber
  • Boligselskaber
  • Institutioner
  • Kommuner.

Vi er din seriøse partner inden for service og reparation af hårde hvidevarer. Vi har samlet erfaring inden for hvidevare-reparation i over 20 år.

Vi foretager alle former for hvidevare-reparation

Størstedelen af alle hårde hvidevarer bliver i dag styret af avanceret elektronik, som kommer med diverse fejlkoder. Vores servicemontører kan aflæse fejlkoderne, det sikrer, at elektrikeren altid får de rigtige reservedele med ud til kunden, når der skal repareres en hvidevare.

Vi har blandt andet stor erfaring med:

Samtlige af vores serviceteknikere har mange års erfaring med vores udvalgte mærker, og det vil derfor komme vores kunder til gode.

Professionel hvidevareservice

Hos Hvidevaredoktoren vil vi levere en professionel service, hvorfor vi blandt andet løbende sender vores teknikere på efteruddannelse, så vi kan levere den fornøden ekspertise for at tilfredsstille vores kunder.

Med et omfattende lager i vores servicevogne forventer vi at løse din hvidevare-reparation ved første besøg. Servicebilen har de mest brugte reservedele med, så der undgås unødvendig kørsel og tidsspild.

Salg af hårde hvidevarer

Vi sælger også hårde hvidevarer til en fornuftig pris.

Ved hvidevarekøb får du, i modsætning til diverse kæder og internetsider, leveret og monteret din nye maskine lovligt, og vi tager vores affald med, når vi kører.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på hvidevare-reparation

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 62 61 88 02 eller e-mail service@nito-tek.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på reparation af dine hvidevarer.​

Spørgsmål?

​Ønsker du yderligere oplysninger.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Følg Hvidevaredoktoren

på Facebook

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

NITO-TEK A/S

Telefon: 62 61 88 02

E-mail: service@nito-tek.dk

Hestehaven 27,5260 Odense S

Klik her for rutevejledning

CVR: 18055899

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.15 - 15.30

Fredag: 07.15 - 12.30

Lørdag og søndag: lukket

Arbejdstilsynet

​Hvidevaredoktoren har fået en grøn smiley af arbejdstilsynet. Den grønne smiley er et signal til omverdenen om, at virksomheden har orden på sit arbejdsmiljø.​